Search

Meesterschap in Levenskunst

“Met rust in je hoofd, focus én energie voluit leven in flow”

Ronald Hochstenbach
Psychosociaal Therapeut
Life Coach & Mindfulness Trainer

Het traject is al voor jou wanneer jij je in één van de onderstaande kenmerken herkent:

 Elk conflict, intern of extern geeft  juist de kans om te groeien naar meer levensgeluk.
Gun het jezelf om de stappen te zetten om dit te gaan waarmaken.  Meld je dan nu aan.

Dan leer ik je deze uitdaging te gebruiken als ingang om te worden wie je echt wilt zijn. Je gaat kwaliteiten in jezelf ontdekken die juist nu van belang zijn. Je leert ze te gebruiken om vrijer te worden en je gewenste doelen te bereiken.

Hierdoor vind je weer richting en zin in je leven en kun je tevreden en gelukkig zijn met jezelf en je leven. Je maakt de weg vrij om te “worden” wie je in wezen bedoeld bent te zijn.

Hoe zou het voor je zijn als je:

Wat je kunt verwachten van het traject

Het pad van Levenskunstenaarschap als individueel traject.  We gaan dus met z’n tweeën een intensief en high impact traject aan. 

Inhoud traject Het pad van Levenskunstenaarschap:

In zes sessies van 1.5 uur gaan we werken aan het thema/de vraag die je inbrengt. Met verschillende methoden die bij jouw proces aansluiten ga je bewuster en vrijer worden van (hardnekkige) patronen. Daarnaast ga je kwaliteiten in jezelf ontdekken en leren deze te gebruiken om meer keuze vrijheid te ervaren om zo je gewenste doelen te bereiken. 

Oefeningen en opdrachten. Ter inspiratie, integratie en voorbereiding ontvang je na iedere sessie oefeningen en opdrachten in je mailbox.     

Door de opdrachten kun je de sessie beter verwerken. Zo haal je er nog meer uit en leer je al alles wat behandeld is te integreren in je leven. Daarnaast krijg je oefeningen om mindfulness en compassie te cultiveren, afgestemd op waar jij zit in je proces. Ook leer je om meer gebruik te maken van de bron van innerlijke wijsheid. Andere opdrachten zijn er om je beter voor te bereiden op de volgende sessie.

Na dit traject:

Weet jij hoe je meer rust in je hoofd kunt krijgen waardoor je meer energie, overzicht en vertrouwen hebt.

Kun je eenvoudig negatieve emoties omzetten naar vreugde en tevredenheid.

Kun je pijnlijke en of lastige ervaringen gebruiken om te groeien naar meer levensgeluk.  

Kun jij bewuster en vrijer keuzes maken. 

Zul jij voluit kunnen leven, met meer focus en in flow.

Waarom met mij werken?

Omdat ik mijn eigen proces ben aangegaan en mijn leerweg tot psychosociaal therapeut, life-coach en mindfulness-trainer heb gevolgd, heb ik van vele methoden zelf de impact mogen ervaren. Ik heb geleerd de methoden toe te passen en ik heb ze verder ontwikkeld zodat deze elkaar versterken en verdiepen. Vandaaruit heb ik een traject ontwikkeld dat ook jou kan leren jezelf te helen en te bevrijden van dat wat je tegenhoudt om werkelijk van je leven te genieten. Ik leer jou hoe je het zelf kunt doen, zonder afhankelijk te zijn van langdurige therapieën, trainingen of medicatie. Juist omdat ik mijn eigen draken en demonen in de ogen heb gekeken ontwikkelde ik veerkracht, zelfvertrouwen en daadkracht, waardoor ik geniet van het leven in het nu! Ik bied jou mijn sleutels om de ware levenskunstenaar ook in jou te bevrijden!

Hoe zou jouw leven als levenskunstenaar eruit zien?

INVESTERING

Het traject bestaat uit:
– een uitgebreide intake gesprek
– 6 sessie van 1½uur
– 5 keer aansluitend op jouw proces oefeningen en opdrachten per mail toegestuurd
– tijdens het traject mag je 5 keer gebruik maken van een kort consult, telefonisch of via skype of zoom, om vragen te stellen betreffende het oefenen thuis.

Financiële investering:
Particulieren van € 995,00
Zakelijk tarief* € 1492,50 excl. BTW
* voor organisaties, zelfstandigen of wanneer de training wordt vergoed door werkgever of een instantie.

De kosten zijn incl. digitaal beschikbare oefeningen.

VERGOEDINGEN

Indien u aanvullend verzekerd bent is het o.v.b. mogelijk dat de Psycho-sociale therapie, dat is waar dit traject onder valt,  ( gedeeltelijk ) vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar.  Check uw polis en vraag duidelijk naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar! En zie overzicht zorgverzekeraars bij de NVPA.  Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Indien u aanvullend verzekerd bent is het mogelijk dat de Psycho-sociale therapie, dat is waar dit traject onder valt, (gedeeltelijk)  vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar. Klik hier voor meer info.

Coaching en Therapie-Ronald-Hochstenbach-levenskunstenaar

Wacht niet tot het weer beter gaat of je meer tijd krijgt want daar heb je toch geen invloed op. Maar ga er nu voor.

Een mooie uitspraak is: 

Niet Nu? Wanneer dan wel?!

Indien u aanvullend verzekerd bent is het mogelijk dat het traject ( gedeeltelijk ) vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar. Klik hier voor meer info.