Zoek

Opleidingen
Beroepsverenigingen
Klachten

Naast dat ik de vierjarige opleiding tot Jungiaans Filosofisch Therapeut, en de vierjarige opleiding tot Psychodrama Therapeut heb gevolgd en opgeleid ben tot Master in de Transformatie psychologie en Voice Dialogue, VoicedramaHatha Yoga en Social Work ben ik gecertificeerd Mindfulnesstrainer categorie 1,  Compassietrainer MBCL en Interpersoonlijke Mindfulnesstrainer.

Naast dat ik de vierjarige opleiding tot Jungiaans Filosofisch Therapeut, en de vierjarige opleiding tot Psychodrama Therapeut heb gevolgd en opgeleid ben tot Master in de Transformatie psychologie en Voice Dialogue, VoicedramaHatha Yoga en Social Work ben ik gecertificeerd Mindfulnesstrainer categorie 1,  Compassietrainer MBCL en Interpersoonlijke Mindfulnesstrainer.

Ik ben aangesloten bij dè beroepsvereniging voor mindfulness trainers: Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen VMBN en Beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA , Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ.  

Ik ben onderhevig aan klacht- en tuchtrecht van het NVPA en RBCZ. Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling.

 Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA  onder het kopje ‘Voor cliënten’. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).

Mocht u echter ontevreden zijn of een klacht hebben, dan nodig ik u uit om dit eerst te bespreken met de Therapeut, trainer om samen tot een oplossing te komen.